Vác

Helyszín: Váci Bodza Műhely a Szimplavében, Görgey Artúr utca 25 (Postapark mellett)

Időpont: két hetente hétfő, 10 órától 11.30-ig.
Belépő: NINCS, ingyenes a részvétel. Becsületkasszába dobhatsz hozzájárulást, ha szeretnél. A terembérletet, a nem váci tanácsadók útiköltségét és az eszközpark bővítését a kölcsönzési díjakból és az esetleges hozzájárulásokból fizetjük.

Kapcsolat: vac@hordozoklub.hu, tel.: 20/7703855

 

Következő klub:  2019. május 27., 10-től 11.30 óráig

Utána NYÁRI SZÜNET! Nyári szünet alatt az alábbi napokon DÉLUTÁN 17.30 és 18.00 között lesz hordozási tanácsadás, eszközöket lehet próbálni és kölcsönözni.
2019. június 17., júl. 1., júl. 15., júl. 29., aug. 12., aug. 26.

Nyári szünet utáni első klub: 2019. szeptember 9.

 

Klubbal kapcsolatos tudnivalók:

Két hetente van klub (pontos időpontok a lap alján). Havonta egy témával várunk Benneteket a hordozás, alvás kapcsán és egyéb, a  babás-kisgyermekes léthez kapcsolódó kérdéssel-beszélgetéssel. A másik klubalkalom inkább egy szoptatást támogató csoport, amikor nincs meghirdetett téma, hanem hozzuk aktuális örömeinket-kérdéseinket-nehézségeinket és arról beszélgetünk.

Beszélgetés előtt és után lehet még és még kérdezni, eszmét cserélni. Vagy hordozóeszközöket próbálni, tanácsadást kérni. Vagy csacsogni és végre nem a négy fal között lenni a babákkal…

Szoptatási kérdések: Martina Pillingová, Kiss-Kovács Katalin
Hordozási tanácsadók: Menczer Judit, Ambrusné Balázs Borbála és Körmöczi-Kriván Gyopárka

A hordozóklubos tanácsadás keretei adottak: időben be vagyunk szorítva, illetve egyszerre többen is kérdezhetnek. Ezért klubon inkább tudásod pontosítására, javítására, hordozóeszköz-választásra vagy egy-egy trükk megmutatására van időnk.  Új eszköz használatát vagy új kötés tanulásába nagy valószínűséggel nem vágunk bele klubon. Ez függ attól is hányan vannak, hányan vagyunk tanácsadók.
Jobban tudunk tanulni egyéni tanácsadás keretében, erre a köztes hétfőkön (vagy más időpontban) van lehetőség, bejelentkezés alapján. Árajánlatot kérj tanácsadóinktól.

A terembe zokniban lehet bejönni (melegben is!), padlófűtés és vastag padlószőnyeg van mindenütt. Szoptatni, pelusozni bárhol bármikor. Egyéb étkezés babának/mamának egyaránt az első teremben, a belsőkben inkább ne.

A klubokon és az általunk szervezett alkalmakon néha készítünk fényképeket, amiket a honlapra és/vagy facebook-oldalunkra teszünk fel. Ha nem szeretnéd, hogy Rólad vagy gyermekedről kép készüljön, azt tároljuk, vagy kitegyük, jelezd felénk. Köszönjük.

 

További tervezett időpontok:

2019. szeptember 9.

Egyéni tanácsadás

Váci Bodza Műhelyben vagy otthonodban előre egyeztetett időpontban. Keresd  tanácsadóinkat!

Comments are closed