Vác

Helyszín: Váci Bodza Műhely Árpád út 21.

Időpont: két hetente hétfő, 9.30-tól 11.30-ig.
Belépő: NINCS, ingyenes a részvétel. Becsületkasszába dobhatsz hozzájárulást, ha szeretnél. A terembérletet, a nem váci tanácsadók útiköltségét és az eszközpark bővítését a kölcsönzési díjakból és az esetleges hozzájárulásokból fizetjük.

Kapcsolat: vac@hordozoklub.hu, tel.: 20/7703855

Következő klub:

2022. június 13., szeptember 5.

Nyáron a délelőtti beszélgetős klubalkalmak elmaradnak. Két hetente hétfőn délután 17.30 és 18-30 között lesz lehetőség próbára, kölcsönzésre a következő napokon: június 27., július 11., július 25., augusztus 8., augusztus 22.

A helyszínről: a klubunk a Váci Bodza Műhely termében működik.

Megközelítés: Árpád út 21., ez a főút. A Bárdi autósbolt mellett. Rákóczi (Fóka) tértől 5 perc gyalog. Ha autóval érkezel, a parkolás ingyenes, de a jószomszédi viszony érdekében kérünk, hogy ne a Bárdi előtti sárga kövesen állj meg!Ha busszal érkezel Kismaros felől, akkor a kisváci körforgalomnál is leszállhatsz (Vác, autójavító a megálló neve).
Az épületnek két bejárata van: nagykapu és kiskapu. A kiskapu vezet a fszt-i terembe, ahol a klub van.Ha babakocsival érkezel, tolatva fel lehet hozni vagy szólj, és segítünk beemelni. Az előtérben tud parkolni a babakocsi. Vagy nagykapun be tudod tolni és ott oldalt le lehet parkolni a babakocsit – ha így szeretnéd, akkor is szólj a kiskapun, hogy kinyissuk neked nagyot! Az előtérben le lehet kabátolni, a klub a lenti teremben van. A terembe zokniban lehet bejönni (tehát nem cipőben és nem mezítláb).
Te is vigyázz a tisztaságra és a hely állapotára! Szeretettel várunk!

A hordozóklubos tanácsadás keretei adottak: időben be vagyunk szorítva, illetve egyszerre többen is kérdezhetnek. Ezért klubon inkább tudásod pontosítására, javítására, hordozóeszköz-választásra vagy egy-egy trükk megmutatására van időnk.  Új eszköz használatát vagy új kötés tanulásába nagy valószínűséggel nem vágunk bele klubon. Ez függ attól is hányan vannak, hányan vagyunk tanácsadók.
Jobban tudunk tanulni egyéni tanácsadás keretében, erre a köztes hétfőkön (vagy más időpontban) van lehetőség, bejelentkezés alapján. Árajánlatot kérj tanácsadóinktól.

Szoptatási kérdések: Martina Pillingová, Kiss-Kovács Katalin
Hordozási tanácsadók: Menczer Judit, Ambrusné Balázs Borbála

A klubokon és az általunk szervezett alkalmakon néha készítünk fényképeket, amiket a honlapra és/vagy facebook-oldalunkra teszünk fel. Ha nem szeretnéd, hogy Rólad vagy gyermekedről kép készüljön, azt tároljuk, vagy kitegyük, jelezd felénk. Köszönjük.

Hozzászólások lezárva.