Hordozókölcsönzés

Kölcsönözhető hordozóink: 018

 • karikás kendők -szövött és pöti (didymos, girasol, bebina, storchenwiege, lennylamb, pöti) (itt és itt olvashatsz többet róluk)
 • szövött kendők 3-4,7 méterig különböző hosszúságban és márkák (didymos, girasol, hoppediz, storchenwiege, nandu ÖKO, lujzus, lana, little frog) (itt olvashatsz többet róla)
 • basic rugalmas, liliputi rugaklmas (itt olvashatsz többet róla)
 • JPMBB/zsömbi rugalmas kendő (hosszú) (itt olvashatsz többet róla)
 • Bondolino (itt olvashatsz többet róla)
 • close/caboo (itt olvashatsz többet róla)
 • mei tai: “Bora” és “gremese”, bora kendős mei tai, hop tye, lujzus félcsatos mei tai,) (itt olvashatsz többet róla)
 • csatos hordozók (magyarinda– szimpla, klasszik és óriás; KiBi, manduca; babbinka -normál és mammut; emeibaby, Love Radius (azelőtt JPMBB) fizio, lilliputi, ringa, ergobaby, gremese) (itt olvashtasz többet a csatosokról általában)
 • fürdős kendők: hosszú és karikás
 • scootababy csatos csípőhordozó
 • illetve klubos anyukák felajánlásai (ezek hónapról hónapra változnak)

 

Kölcsönzési feltételek
Elsődleges célunk az eszközválasztás megkönnyítése, hogy a családok vásárlás előtt kipróbálhassák a hordozókat. A kölcsönzési díj 1000 Ft klubtól klubig (kettő vagy három hét). Hosszabbítás és további bérlés akkor lehetséges, ha nincs előjegyzés a hordozóra próbálás végett, és hosszabbítás esetén már 1000 Ft/hordozó/megkezdett hét a kölcsönzési díj. A hordozókat minden esetben kérjük a klubokra elhozni! Ha ez nem lehetséges, akkor a klub előtti napig előre egyeztetendő helyen és időben.
-Igény van hosszabb bérlésre is, de sajnos ezt csak igen korlátozottan tudjuk megoldani. Első sorban hosszú kendőt, karikást tudunk hosszabban kiadni. Mindenképp egyeztess:)
Kölcsönzés a klubokon. Ha tudod, mit szeretnél kipróbálni, jegyezd elő a vac@hordozoklub.hu címen. Két klub között korlátozott a kölcsönzési lehetőség, érdeklődj az e-mail címen.
Letéti díj fizetése esetén kölcsönzünk (5000 Ft).
-Elérhetőségeid feljegyezzük, azokat bizalmasan kezeljük a kölcsönzés ideje alatt, harmadik félnek nem adjuk át.
A hordozót következő klubra hozd vissza, lehetőség szerint 10-re, hogy más is próbálhassa, kölcsönözhesse. Ha valami közbejön vagy csak később tudsz érkezni, szólj, egyeztessünk.
-Ha többen érdeklődnek egy hordozó iránt, előnyt élveznek a kezdők, illetve akiknek még nincs hordozójuk.
-A hordozót épen, sértetlenül, tisztán kell visszahozni a klubba. Ha tisztítani/mosni kell, és nem tudod hogyan, egyeztess előbb a módjáról és csak utána cselekedj!
-Ha a hordozó megsérül, javíttatni kell, jelezd. Mi intézzük, de a költsége Téged illet.
-Ha a hordozó elvész, köteles vagy a kárt megtéríteni, pótlásáról velünk egyeztetve gondoskodni.
 
 

 

Előjegyzés, érdeklődés, kérdések:
vac@hordozoklub.hu

20/770-38-55

Comments are closed