Gyakori kérdések a klubról

Be kell-e jelentkezni?
Nem szükséges, jöhettek, amikor-ahogy tudtok a klubdélelőttök folyamán.

Vigyem magammal a babámat?

Igen. Egyrészt mert erős meggyőződésünk, hogy minél kisebb a baba, annál inkább az anyukája mellett van a helye. Másrészt így nem izgulsz, mi van otthon. És így tudunk jól eszközt választani.
Mégis, ha beteg a baba, akkor ne hozd a többiek közé. Illetve van olyan helyzet -és ezt Te tudod a legjobban- amikor nem jó a babának az ide-oda vivés (mert sűrű volt mostanság az élet, vagy tök jól alszik otthon nagyival, vagy Neked ez a feltöltődés ideje gyerekmentesen). Akár így, akár úgy: szeretettel várunk!

Pont alvásidőben van a klub, mit csináljak?

Ahogy Nektek jobb. A legtöbb baba boldogan alszik a klubon is. A nagyobbacska csecsemők az új ingereknek nagyon örülnek: lehet, hogy később fog elaludni, vagy nyűgös. Bármikor jöhettek-mehettek.

Klubon megetethetem a babámat?

Szoptatni bárhol bármikor lehet. Ha lefejt tejet vagy tápszert adsz, azt is bárhol bármikor. Ha már hozzátáplálsz és pürét/almát/banánt/stb. rágcsákat adsz, akkor helyszíntől és helytől függően lehet, hogy megkérünk, hogy ezt az előtérben, de mindenképp a szőnyegen kívül tegyétek. Megértéseteket köszönjük!

Szeretném megtanulni a hátamon hordozni a babámat? Megtanítjátok a klubon?

A klubon alapvetően az eszközválasztásban tudunk segíteni. Van amit megtanulsz a próbával együtt, van amit nem. Változó, hány család van a klubon, változó, hogy hány tanácsadó van jelen és ő a babájával van ott vagy egyedül: ezektől az előre nem kiszámítható tényezőktől függ, hogy egy családra mennyi idő jut és ebbe mi fér bele. Egyéni tanácsadáshoz keresd a tanácsadókat!

Dunakeszi vagyok, de Vácott van a kinézett eszköz. Váci vagyok de Gödön van a kinézett eszköz. Mi a teendő?

Két eszközparkkal „dolgozunk”: egy vácival és egy gödi-dunakeszivel. Kölcsönözhetsz keresztbe, de az eszközök eljuttatása a Te feladatod. Köszönjük megértésedet!