Váci Hordozós Klub

Helyszín: Kompl-X Fejlesztő- és Mozgásközpont
Vác, Brusznyai u. 6.
Időpont: két hetente hétfő, 9.30-tól 11.30-ig.
Következő klubok:
2024. június 10., szeptember 9.

Nyáron:
A nyári időszakban kéthetente hétfőn 17.30-18.30 van tanácsadás, próbálási és kölcsönzési lehetőség a következő napokon: június 24., július 8., július 22., augusztus 12., augusztus 26.

Belépő: A tanácsadók és segítők önkéntesen vannak jelen a klubban. Hozzájárulásoddal és a kölcsönzési díjjal a helyszín fenntartásához, a rezsi kifizetéséhez, az eszközpark bővítéséhez, a messzebbről jövő tanácsadók útiköltségéhez teszel hozzá. Ajánlott hozzájárulás: 500 Ft/család.
Kölcsönzésről a részleteket itt találod.

A helyszínről: a klubunk a Kompl-X Fejlesztő- és Mozgásközpont termében működik.
Cím: Vác, Brusznyai u. 6.
Megközelítés:
Oktatási Centrum felől, Madách Gimnázium mellett található. Bejárat a jobb oldalon, a Madách felőli oldalon (akadálymentes). Parkolás a környéken ingyenes.
Vonattal: Kisvác megállóhelytől percre.
Busszal: Oktatási Centrum megállóhelytől pár percre.
A terembe belépés utcai cipő nélkül.
Te is vigyázz a tisztaságra és a hely állapotára! Szeretettel várunk!

A hordozóklubos tanácsadás keretei adottak: időben be vagyunk szorítva, illetve egyszerre többen is kérdezhetnek.
Ha új számodra a hordozás, vagy új eszközzel ismerkednél, akkor is érdemes eljönnöd. Lehet, hogy nem minden kérdésre kapsz választ, lehet, hogy nem érünk mindennek a végére, de azon vagyunk, hogy senki ne távozzon üres kézzel, mindenképp előrébb jussunk. Biztos, hogy kézbe tudsz venni eszközöket és ki tudsz próbálni egyet-kettőt. A többi attól függ, hányan vagyunk…
Jobban tudunk tanulni egyéni tanácsadás keretében, erre a köztes hétfőkön (vagy más időpontban) van lehetőség, bejelentkezés alapján. Árajánlatot kérj tanácsadóinktól.

Szoptatási kérdések: Manzák Krisztina, Martina Pillingová, Kiss-Kovács Katalin,
Hordozási tanácsadók: Menczer Judit, Ambrusné Balázs Borbála

Kapcsolat: Menczer Judit, 20/770385, vac@hordozoklub.hu

A klubokon és az általunk szervezett alkalmakon néha készítünk fényképeket, amelyeket a honlapra és/vagy facebook-oldalunkra teszünk fel. Ha nem szeretnéd, hogy rólad vagy gyermekedről kép készüljön, azt tároljuk, vagy kitegyük, jelezd felénk. Köszönjük.