Váci Hordozós Klub

Helyszín: Váci Bodza Műhely Árpád út 21.

Időpont: két hetente hétfő, 9.30-tól 11.30-ig.
Belépő: NINCS, ingyenes a részvétel. Becsületkasszába dobhatsz hozzájárulást, ha szeretnél. A terembérletet, a nem váci tanácsadók útiköltségét és az eszközpark bővítését a kölcsönzési díjakból és az esetleges hozzájárulásokból fizetjük.

Kapcsolat: vac@hordozoklub.hu, tel.: 20/7703855

Következő klub:
2023. június 5., szeptember 11.
NYÁRON nincsenek délelőtti beszélgetős klubok.
Hordozóeszköz-próba, kölcsönzés két hetente hétfőn DÉLUTÁN 17.30 és 18-30 között a következő napokon:
2023. június 19., július 3., július 17., július 31., augusztus 14., augusztus 28.

A helyszínről: a klubunk a Váci Bodza Műhely termében működik.

Megközelítés: Árpád út 21., ez a főút. A Bárdi autósbolt mellett. Rákóczi (Fóka) tértől 5 perc gyalog. Ha autóval érkezel, a parkolás ingyenes, de a jószomszédi viszony érdekében kérünk, hogy ne a Bárdi előtti sárga kövesen állj meg! Ha busszal érkezel Kismaros felől, akkor a kisváci körforgalomnál is leszállhatsz (Vác, autójavító a megálló neve).
Az épületnek két bejárata van: nagykapu és kiskapu. A KISKAPU vezet a földszinti terembe, ahol a klub van. Ha babakocsival érkezel, tolatva fel lehet hozni vagy szólj, és segítünk beemelni. Az előtérben tud parkolni a babakocsi. Vagy betolhatod a nagykapun és ott oldalt parkolhatod le a babakocsit – ha így szeretnéd, akkor is szólj a kiskapun, hogy kinyissuk neked a nagyot! Az előtérben le lehet kabátolni, a klub a lenti teremben van. A terembe zokniban lehet bejönni (tehát nem cipőben és nem mezítláb). Ha otthon felejtetted a zoknidat, szólj és adunk tisztát.
Te is vigyázz a tisztaságra és a hely állapotára! Szeretettel várunk!

A hordozóklubos tanácsadás keretei adottak: időben be vagyunk szorítva, illetve egyszerre többen is kérdezhetnek.
Ha új számodra a hordozás, vagy új eszközzel ismerkednél, akkor is érdemes eljönnöd. Lehet, hogy nem minden kérdésre kapsz választ, lehet, hogy nem érünk mindennek a végére, de azon vagyunk, hogy senki ne távozzon üres kézzel, mindenképp előrébb jussunk. Biztos, hogy kézbe tudsz venni eszközöket és ki tudsz próbálni egyet-kettőt. A többi attól függ, hányan vagyunk…
Jobban tudunk tanulni egyéni tanácsadás keretében, erre a köztes hétfőkön (vagy más időpontban) van lehetőség, bejelentkezés alapján. Árajánlatot kérj tanácsadóinktól.

Szoptatási kérdések: Martina Pillingová, Kiss-Kovács Katalin, Manzák Krisztina
Hordozási tanácsadók: Menczer Judit, Ambrusné Balázs Borbála

A klubokon és az általunk szervezett alkalmakon néha készítünk fényképeket, amelyeket a honlapra és/vagy facebook-oldalunkra teszünk fel. Ha nem szeretnéd, hogy rólad vagy gyermekedről kép készüljön, azt tároljuk, vagy kitegyük, jelezd felénk. Köszönjük.